Menu
Your Cart

Spices

Asafoetida 100g (Vandevi)
Currently not available
Article Code: LGASA
Aufgedrucktes Haltbarkeitsdatum:  31.07.2023Auch Asant oder Hing genannt. Das getrocknete Gummiharz, das aus den Wurzeln verschiedener Arten der Doldenblütlergattung Gerula gewonnen wird, spielt vor allem in der vegetarischen Küche Indiens eine grosse Rolle. Die bis zu 4 m hohe Staude mit i..
CHF 6.80
Ex Tax:CHF 6.80
Publisher / Brand: Aggarwal AG Article Code: LGASA
Also called Asant or Hing. The dried gum resin, which is obtained from the roots of various species of the umbelliferous genus Gerula, plays an important role in Indian vegetarian cuisine. The up to 4 m high perennial with its hemlock-like leaves and yellow-green umbels grows in desert areas, especi..
CHF 3.60
Ex Tax:CHF 3.60
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGBHK
Bockshornkleesamen haben einen leicht bitteren Geschmack und stärken nach Ayurveda Agni (Verdauungsfeuer) ohne Pitta (Feuer/Wasserelement) anzuregen. Durch Rösten in Ghee lässt sich der bittere Geschmack leicht abmildern.Bockshornklee-Samen bereichern jedes Gemüsegericht. Besonders in Currys..
CHF 5.40
Ex Tax:CHF 5.40
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGGM
Ayurvedic Spice Mixture Garam Masala is common in India and gives each meal a typical Indian taste. A spicy, hot mixture, which makes each ayurvedic dish tasty and digestible. Ingredients: Coriander, fenugreek seeds, cumin, black pepper, cloves, cinnamon, ginger, anise, caraway, garlic (all ingr..
CHF 6.50
Ex Tax:CHF 6.50
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGKOR
Koriander hat die Geschmacksrichtung (Rasa) bitter, scharf. Koriander soll alle drei Doshas ausgleichen, besonders Pitta. Er hat nach ayurvedischem Verständnis eine kräftigende, ausgleichende Qualität für den ganzen Körper. Er soll die Agnis (Verdauungsfeuer) fördern, ohne das Pitta zu erhöh..
CHF 4.70
Ex Tax:CHF 4.70
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGRHC
Ayurvedic Spice MixtureHot, hotter, hottest. A fiery aromatic blend for vegetable curries and lentil dishes. The ingredients of this gourmet spice are preserved in a special light and flavour container. Ingredients: Hot paprika, black pepper, turmeric, cumin, chili, cardamom, cinnamon, g..
CHF 6.50
Ex Tax:CHF 6.50
Bio Tulsi Churna, 100g
Currently not available
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGTUL
Gewürzpulver aus dem heiligen indischen Basilikum namens TulsiDie einjährige Pflanze besitzt einen kräftigen Geruch und violette Blüten. Es reduziert Vata und Kapha. Verwendet werden die Blätter der Pflanze.Zusammensetzung: Ocimum sanctum (Tulsi/Tulasi-Blätter) aus kontrolliert biologischem Anba..
CHF 19.80
Ex Tax:CHF 19.80
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LG5G
Ayurvedic Spice MixtureBengali Five-Spice (Pancha Phoron) originates from Bengali cooking, which is very popular with gourmets. The spice mixture has an aromatic-bitter taste. It helps to prevent flatulence and therefore lends itself well for use with lentils and cabbages.Ingredients: Mustar..
CHF 6.50
Ex Tax:CHF 6.50
Goldblüte Curry-Gewürzmischung
Currently not available
Publisher / Brand: M.M.Mara Article Code: LGOLD
von Hand liebevoll hergestellte Gerwürzmischung, gemahlenDiese Gewürzmischung passt zu sämtlichen Speisen und gleicht die Kraftzentren im Körper aus. Neben den duftvollen Jasminblüten und dem scharfen Curry ist der wärmende Ingwer dezent im Hintergurnd – eine Beststeller-Gewürzmischung!Goldb..
CHF 18.50
Ex Tax:CHF 18.50
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGAQ
Ayurvedic Spice Mixture (previously Organic Agni Plus) Spices stimulate the digestive juices. The smell of a tasty dish makes the mouth water. Digestive juices break down and utilise food. This ayurvedic spice mixture is made to balance the digestive fire «agni». The ingredients of this gourmet sp..
CHF 6.50
Ex Tax:CHF 6.50
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGBAS
Ayurvedic Spice MixtureThese mixed herbs are composed especially for Dal- and carbage meals. They reduce its flatulent properties and make the meal more reconcilable. The slighty bitter taste of fenugreek will be softened by roasting it in ghee (clarified butter). When boiled Asafoetida looses its s..
CHF 16.65
Ex Tax:CHF 16.65
Publisher / Brand: AMLA Natur GmbH Article Code: LGKAL
Black cumin has been used as a pepper-like spice and household remedy for thousands of years in the Orient.Kalonji seeds (also named black cumin or onion seed) smell of hardly anything and taste aromatic and slightly bitter.  When dry fried in a frying pan it becomes particularly aromatic. ..
CHF 5.85
Ex Tax:CHF 5.85
Showing 1 to 12 of 30 (3 Pages)